Elérhetőségek

ROGER'S

Cím: 9700 Szombathely,
Külső Pozsonyi út 35.
Telefon:
+36209814637
E-mail:
rogers100@t-online.hu


Rólunk


Péterfy Attila vagyok, a ROGER’S gépjármű jégkár és horpadás javító  cég tulajdonosa. Eredetileg karosszérialakatos szakmát tanultam, s kiváló szakmai műhelyekben és szakemberektől sajátítottam el a szakma fortélyait. Erősen sérült autók felújításában is komoly tapasztalatot szereztem. 1995-ben elérkezettnek láttam az időt, hogy saját lábra álljak. Szombathely  újperinti városrészében alakítottam ki telephelyemet jól felszerelt műhelyekkel. Több évtizedes szakmai múlt áll mögöttem. Előbb az üveges profillal  bővítettük a karosszéria lakatositevékenységet. Ezután – hosszas szakmai tanulmányokat és előképzést követően- az új, fényezésmentes jégkár és horpadásjavítási technológiával kezdtünk el foglalkozni.
Az eltelt évek alatt sikerült olyan referencia listát és szakmai elismertséget szerezni, amelyre méltán leheünk büszkék. Dologozom belföldön és külföldön egyaránt, cégekkel, gépjármű kereskedőkkel, márkaszervízekkel, egyéni károsultakkal. Az elvégzett munka minőségét jelzi az is, hogy a nagyobb biztosító társaságok megbízható szerződött partnereként is jegyzik cégünket. Az ügyfelek igényeit maradéktalanul igyekszünk kiszolgálni minőségi, határidőre történő munkával és teljes körű biztosítás ügyintézési támogatással, meghatalmazás alapján.
Számos  olyan megbízható partnerrel dolgozunk együtt, akikkel  karöltve bármilyen nagyságrendű, akár több száz vagy ezer gépjárművet érintő javítási munkát el tudunk vállalni magas minőségi színvonalon, szoros határidőre, helyszíni kiszállással.

 

 
Vissza az előző oldalra!
ROGER'S - Magyar