Elérhetőségek

ROGER'S

Cím: 9700 Szombathely,
Külső Pozsonyi út 35.
Telefon:
+36209814637
E-mail:
rogers100@t-online.hu


Jégkár és Horpadásjavítás


Jégkár javítás

Az időjárási és éghajlati viszonyok  változása következtében egyre gyakoribbá váltak  szinte egész évben a jégesők, amelyek számos gépjárművet megrongálnak. A jó hír azonban az, hogy a karosszésria jégverés okozta sérüléseit maradéktalanul ki tudjuk javítani.
A hagyományos technikával javított autók veszítenek az értékükből. A fényezés nélküli jégkár- és horpadásjavítás technikával azonban nincs szükség gittelésre, fényezésre. Az eredeti állapot tökéletesen visszaállítható. A fényezés nélküli javítás ugyanakkor olcsóbb és gyorsabb a hagyományos technikánál.
Az általunk alkalmazott technika nagy szakértelmet, rutint, felszereltséget és  hosszú évek alatt elsajátított kézügyességet igényel. Speciális fényviszonyokat teremtve  manuális  módon, egyenként javítjuk ki a gyakran nagyon nagy számú, jég okozta horpadást.
Tisztában vagyunk azzal hogy sok, magát szakértőként feltüntető személy kínál ilyen szolgáltatást, az általuk produkált gyakran siralmas eredmény viszont ennek a kifinmult és hatékony módszernek a presztizsét rontja. Biztosítom afelől, hogy Önnek velünk ilyen rossz tapasztalata nem  lesz, mi az ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget nyújtjuk.
Kérjük, a teljes körű biztosítási asszitsztencia menetének megtekintéséhez kattintson ide.

 

Horpadásjavítás

Amennyiben gépjárművének bármely karosszéria eleme behorpadt valamilyen külső erőhatás (ütés, nyomás, rázuhanó tárgy) következtében, nagyon nagy valószínűséggel  nyom nélkül kijavítható a horpadás az általunk alkalmazott javítási módszerrel anélkül, hogy az adott felületet újra kelljen fényezni.
Ha az erőhatás következtében a fényezés is megsérült, akkor is érdemes lehet a horpadást így kijavítani, mert a  gittelést és fényezést kisebb felületen kell majd elvégezni.  Erről a kárfelvétel során tudunk Önnel konzultálni.A fényezésmentes javítási technika mindenképp előnyösebb megoldást kínál a hagyományos karosszéria javítási módszerekhez képest. Mind időben, mind árban jelentősenversenyképesebb azoknál. Kérjen ajánlatot tőlünk, és győződjön meg az  itt leírtak valóságáról!
Kérjük, a teljes körű biztosítási asszitsztencia menetének megtekintéséhez kattintson ide.
Vissza az előző oldalra!
ROGER'S - Magyar